LÄCKUTREDNING


När skadan är framme arbetar SveBygg både med att riva skadetillfället till torrt läge samt även tillhanda hålla fuktmätning och torktider.

Fukt, korrosion eller mögel är några av de vanligaste orsakerna till skador i och på hus. Ring idag 08-39 39 99

Vi arbetar med FLIR:s värmekamera.  De erbjuder multifunktionella produkter som är en kombination av värmekamera och fuktmätare. Genom sökning med IR-teknik kan en yta som behöver fuktmätas hittas oerhört enkelt. Riskområden i väggar och tak, läckage och bristande isolering upptäcks direkt med den känsliga IR-sensorn. Lasersiktet gör det enkelt att därefter gå fram och göra en effektiv fuktmätning med någon av de praktiska givarna. 

FLIR mäter både relativ luftfuktighet och fukt i material. Som tillbehör finns kraftiga hammarelektroder för djupare mätning i trä, men även stiftgivare för minimal åverkan på ytskiktet. Även helt oförstörande mätningar i exempelvis kakel kan göras genom att lägga baksidan av instrumentet mot ytan med misstänkt skada.

SveBygg Totalentreprenad gör allt för att lösa både akuta vattenskador och fuktskador efter långvarigt läckage. Alltid med hänsyn till varje hus och varje kund – och med sikte på att minimera kostnaderna.

.

 

KONTAKTA SVEBYGG IDAG

Vi hör av oss inom kort

  Läs vår integritetspolicy här

  Tel: 08-39 39 99
  Org.nr: 556896-1345

  info@svebygg.nu
  SveBygg Totalentreprenad

  Stationsvägen 39
  184 50 Åkersberga

  .