SVEBYGG SÖKER ANLÄGGARE I STOCKHOLM


Söker du efter arbete som anläggare? Eller är ni en underentreprenör som letar efter nya samarbeten? SveBygg Totalentreprenad söker alltid duktig personal med social kompetens. Vi är ett snabbväxande företag som utför totalentreprenader inom alla vanligt förekommande tjänster i branschen: Bygg & anläggning, markarbeten, asfaltering och skötsel i hela Stor-Stockholm.

Är du självgående, har erfarenhet inom byggbranschen och tycker om utmaningar och samtidigt ha kul på jobbet?  I så fall sök arbete hos SveBygg Totalentreprenad! Är ni en anläggningsfirma som letar efter nya samarbetspartners? Kontakta oss!

KRAV & KVALIFIKATIONER 


 • Yrkesbevis som anläggare från gymnasium eller motsvarade yrkesskola.
 • Alternativt eller samt har du arbetserfarenhet
 • Kunskap kring material te.x. singel, berglager, makadam m.m
 • Arbetar väl i grupp & självständigt.
 • Är ansvarsfull & håller tider.
 • Körkort B är meriterande.
 • Bra fysik är en förutsättning.
 • Du gillar att prata med kunder då du är vårt ansikte utåt. 
 • Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som; Ordning och reda, kvalitet och service. 

ARBETSBESKRIVNING: ANLÄGGARE


Företaget arbetar med allt inom mark & anläggning, så dina arbetsuppgifter kommer därför vara väldigt varierande. Bland annat kommer du arbeta med; grävning, markkorrigering, laserarbete, trädgårdsanläggning, asfalt & stenläggning m.m. Du kommer ingå i en grupp av professionella och glada kollegor med stark laganda. 

ÄR NI VÅR NÄSTA SAMARBETSPARTNER?


SveBygg Totalentreprenad söker alltid efter nya underentreprenör som vill samarbeta med oss i pågående och kommande bygg & anläggningsprojekt i Stockholm. Just nu är vi på jakt efter kompetenta och engagerade underentreprenörer för vår växande verksamhet. Vi ser helst att vi kan skapa ett avtal där vi fastställer vilken timpenning som gäller och er spetskompetens. 

Om du är en anläggare eller byggare som letar efter nya uppdrag så välkomnar vi att ni kontaktar oss. 

OM SVEBYGG 


SveBygg Totalentreprenad är ett entreprenadföretag med bas i Åkersberga som drivs av yrkesstolthet och ansvarstagande. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får möjlighet att växa i din karriär och bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas. Våra erfarna & professionella medarbetare och personal är vår största styrka. 

HUR ANSÖKER DU TILL JOBBET?


Ansök till oss genom att skicka in ett CV och personlig presentation genom att lämna era uppgifter i kontaktformuläret nedan. Ni kan även mejla oss direkt på: info@svebygg.nu

Arbetsintervjuer sker löpande, så tveka inte på att höra av er!

.

 

SÖK TJÄNSTEN I FORMULÄRET UNDER

Vi hör av oss inom kort!

  CV eller personligt brev

  Personligt brev eller övrigt

  Läs vår integritetspolicy här

  Tel: 08-39 39 99
  Org.nr: 556896-1345

  info@svebygg.nu
  SveBygg Totalentreprenad

  Stationsvägen 39
  184 50 Åkersberga

  .