VI SÖKER KRANBILSCHAUFFÖR I STOCKHOLM


Letar du jobb som chaufför för kranbil och lastbil i Stockholm? SveBygg är ett byggföretag från Åkersberga som söker nya medarbetare som vill hjälpa oss växa. Vi är ett snabbväxande företag som utför totalentreprenader inom alla vanligt förekommande tjänster i branschen: Bygg & Anläggning, markarbeten, asfaltering och rörteknik i hela Stor-Stockholm.

Är du självgående, har erfarenhet inom transportbranschen och tycker om utmaningar och samtidigt ha kul på jobbet? 

 

 

KRAV & KVALIFIKATIONER


 • C-körkort.
 • Krankort & Lastbilskort. (Vi har uppdrag där både kranbil & lastbil krävs, så du måste vara flexibel och vara med i laget).
 • Har alla utbildningar som krävs.
 • Arbetserfarenhet är meriterande
 • Du gillar att prata med kunder då du är vårt ansikte utåt. 
 • Arbetar väl i grupp & självständigt.
 • Är ansvarsfull & håller tider.

 

ARBETSBESKRIVNING: CHAUFFÖR FÖR LASTBIL & KRANBIL


Företaget arbetar med allt inom mark & anläggning, så dina arbetsuppgifter kommer därför vara väldigt varierande. Som kranbilschaufför och lastbilschaufför kommer du framförallt arbeta med markentreprenad och transporter till våra anläggare och byggare vid nyproduktion & ombyggnationer. Du måste även ibland kunna lösa diverse problem och vara flexibel. 

 

OM SVEBYGG TOTALENTREPRENAD


SveBygg Totalentreprenad är företag med bas i Åkersberga och som drivs av yrkesstolthet och ansvarstagande. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får möjlighet att växa i din karriär och bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas. Våra medarbetare är vår största styrka och du kommer ingå i en grupp av professionella och glada kollegor med stark laganda. 

 

HUR ANSÖKER DU TILL JOBBET?


Enklast att söka tjänsten är genom att skicka in ett CV och personlig presentation genom att lämna era uppgifter i kontaktformuläret nedan.  Anställning sker vid rätt kandidat för kranbilschaufför och lastbil. Arbetsintervjuer hålls löpande, så tveka inte på att söka jobbet!

.

 

SÖK TJÄNSTEN I FORMULÄRET UNDER

Vi hör av oss inom kort!

  CV eller personligt brev

  Personligt brev eller övrigt

  Läs vår integritetspolicy här

  Tel: 08-39 39 99
  Org.nr: 556896-1345

  info@svebygg.nu
  SveBygg Totalentreprenad

  Stationsvägen 39
  184 50 Åkersberga

  .