VI SÖKER SNICKARE I STOCKHOLM


Är du snickare och söker ett nytt roligt jobb i Stockholm? SveBygg Totalentreprenad är ett byggföretag från Åkersberga som letar efter nya medarbetare som vill hjälpa oss expandera. Företagets arbetsområden är framförallt totalentreprenader inom alla vanligt förekommande tjänster i branschen: Bygg & renovering, nyproduktion & tillbyggnation i hela Stor-Stockholm.

Är du en social och positiv snickare som har erfarenhet inom byggbranschen och tycker om utmaningar? I så fall sök arbete hos SveBygg Totalentreprenad!

 

KRAV & KVALIFIKATIONER 


 • Är utbildad som snickare/träarbetare eller motsvarade yrkesbevis.
 • Gärna med arbetserfarenhet.
 • Kan samarbeta väl i team.
 • Du är noggrann, ordningsam & håller tider.
 • Körkort B är meriterande.
 • Du gillar att prata med kunder då du är vårt ansikte utåt. 

 

ARBETSBESKRIVNING:  SNICKARE


Företaget arbetar med alla slags byggentreprenader, så som nyproduktion & renovering. Därav kommer din arbetsplats vara varierande. Bland annat kommer du arbeta med; husbyggnationer, ROT-projekt och snickeri vid bl.a. kommersiella lokaler, kontor och privata bostäder. 

 

OM SVEBYGG TOTALENTREPRENAD


SveBygg Totalentreprenad är företag med bas i Åkersberga och som drivs av yrkesstolthet och ansvarstagande. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får möjlighet att växa i din karriär och bidra till att bolaget fortsätter att utvecklas. Våra erfarna & professionella medarbetarepersonal och personal är vår största styrka. 

 

HUR SÖKER DU TJÄNSTEN?


Ansök till oss genom att skicka in ett CV och personlig presentation genom att lämna era uppgifter i kontaktformuläret nedan.  Vi söker 1-2 snickare och arbetsintervjuer sker löpande, så tveka inte på att höra av er!

.

 

SÖK TJÄNSTEN I FORMULÄRET UNDER

Vi hör av oss inom kort!

  CV eller personligt brev

  Personligt brev eller övrigt

  Läs vår integritetspolicy här

  Tel: 08-39 39 99
  Org.nr: 556896-1345

  info@svebygg.nu
  SveBygg Totalentreprenad

  Stationsvägen 39
  184 50 Åkersberga

  .